jarex15 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Wrzuciłem na warsztat helikopter choc nigdy żadnego nie skleiłem . Modelik zrobię prosto z pudła+ figurki pilotów może pokuszę się o jakieś dodatki ale narazie małe malowanko. Dobrze, że mam figuraski bo tu by było trochę szlifowania Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Spasuj mniej więcej wnętrze i przymierz do zewnętrznej skorupy modelu. Ja aktualnie dłubię MH-60G od Adacemy i ciekaw jestem czy u Ciebie też wystąpią te koszmarne niedokładności, z którymi na szczęście już prawie sobie poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2008 Ano jest szpara tak ok 2-3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 Cały weeked przesiedziałem nad tymi szparami ale opłacało się, oto jak to wyszło Mam prawie wszystki foteliki Jeżeli ktoś robił ten model z figurkami, to nich mi poradzi czy wsadzić je przed zamknięciem kadłuba czy po. Z góry dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Ja też mam ten model, i z cała pewnością jest to lipa. Ten model wcale nie jest spasowany, skończyło się tak, że stoi od roku i jakoś nie mam zacieru go skoczyć jak narazie. Jak mnie kiedyś najdzie ochota to zrobię sobie dioramę z rozbitym jak w helikopter w ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Witam. Podzielam zdanie Renji'ego - lipa, walnąłem to na szafę i leży, może kiedyś nadejdzie jego kolej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 Ja w miarę możliwości i czasu(oczywiście) będę brnął dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Zadroszczę wytrwałości i życzę powodzenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 No właśnie, nie wolno się poddawać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności, pozwole sobie wrzucić taki mały updejcik mojego black hawka. Kabina już pomalowana i piloci na miejscu Całość zaczyna nabierać kształtów Po długiej i mozolnej walce udało mi się zaszpachlować te dziury pomiędzy podłogą a szkieletem modelu, choć nieobyło się bez ofiar wypadła mi część foteli i teraz będę musial je jakoś wkleić z pomocą pensety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Z miłą chęcią zasiadam w pierwszym rzędzie i obserwuje dalej. Model jak na razie = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 6 Lipca 2008 Autor Share Napisano 6 Lipca 2008 Pomalowałem pierwszą warstwę ale sporo wyszło błędów więc znowu do szlifowania. Tak to narazie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 gdzie kupiłeś te figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Zerknij tutaj http://www.martola.com.pl/pl468/produkty10238/US_Army__UH_60_pilots_+_door_gunner___3_fig_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi