grzesiek83 Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam. Udało się skończyć konkursową dioramę, więc przedstawiam Wam wszystkim ją pod ocenę. Diorama zbudowana na podstawie zestawu Italeri. Modele zostały zwaloryzowane jedynie we własnym zakresie. Dodatkowo do "ulepszenia" Morrisa użyłem liny eureki oraz siatki Parta za pomocą której poprawiłem grill. Zestaw ogólnie miły w pracy, dobrze spasowany. Drobnym problemem są jedynie ślady po wypychaczach. Najsłabszym elementem zestawu są figurki, dodatkowo moje ich wykonanie też nie jest mistrzostwem świata. Ogólnie jestem zadowolony z dioramy i z jej wykonania choć wiele rzeczy można było poprawić. Też zabrakło mi dosłownie kilku dni aby wykonać wszystko co sobie założyłem. Ale koniec gadania, zapraszam do oceniania poniższej dioramy. Na koniec chciałbym podziękować wszystkim odwiedzającym mój warsztat i piszącym komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi