jakub476 Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Jak było widać w warsztacie, było dużo pracy ze względu na to, że to stary model. Niestety nie zdążyłem zrobić tak jak chciałem, po konkursie zrobię kilka poprawek i dodam kilka detali. Modyfikacje: - Poprawiona linia nadwozia (Handmade) - Poprawiony kształt nadkoli (Handmade) - Usunięte listwy na progach i zrobione brakujące linie podziału - Nowy kolor nadwozia - własna 3 warstwowa mieszanka - Felgi Devil Japan Shadow Spoke 4H (Aoshima) - Opony (Aoshima) - Hamulce (Tamiya, Hobby Design, Handmade) - Lusterka boczne (Fujimi) - Przednia dokładka (Resin) - Kalkomanie na przednich błotnikach, szybach, oponach i przedni znaczek (Adamsky) - Nowe fotele (Resin) - Flock - Zamki (A+ Club) - Poprawione podwozie (Handmade) - Końcówki wydechu - Obwódka frontu (Resin) - Nowe przednie klosze (Aoshima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 24 Grudnia 2017 Share Napisano 24 Grudnia 2017 Chyba jeden z piękniejszych modeli samochodów jakie widziałem. Trochę lakier można by zrobić bardziej mokry ale to już moja prywatna opinia. Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi