Fabson93 Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 Witam Dziś mam dla was dość nietypowy czołg jakim jest Leopard 2A5 DK Osobiście planowalem zupelnie inny model (równie nietuzinkowy ;)) Jednak paczka z Chin nadal jeszcze nie dotarła... I nie wiem czy w ogóle dotrze Uwzględniając tą sytuację, postanowiłem wziąć się za Duńskiego kota Model bazowy to stara poczciwa Tamiya połączona z konwersją od Accurate Armour oraz antenami i gąsienicami od Leopard Club. Pozostałe elementy postaram się dorobić samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Stycznia 2018 Share Napisano 5 Stycznia 2018 No popaczym, to mi wychodzi najlepiej, a co w nim takie nietuzinkowego/wyruzniajacego jest?? Paczy mu sie normalnie, a Revolution od Tiger Model to dopiero dla mnie jakiś tam wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Stycznia 2018 Share Napisano 6 Stycznia 2018 najbardziej wyroznajace rzeczy to - kadlub ,w porowniu do oryginalnej wersji ma zmieniona przednia czesc (nawiazuje do wersji szwedzkiej) Szwedzkiej, greckiej, hiszpańskiej czy katarskiej. Także czy to tak bardzo wyróżniające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Bulik trafiłeś w sedno Z mojej strony lekki postęp z prac Wieża obcięta pod nowe zasobniki Kadłub ma już dziurę pod APU A tutaj pokaz co wyląduje w moim Duńczyku Lufa Anteny Gąsienice wraz z kołem napędowym Rozpływam się przy tych gąsienicach... Na razie tyle... Po jutrze coś pewnie podrzuce z prac W niedługim czasie będę reaktywować inne tematy z leopardami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 W niedługim czasie będę reaktywować inne tematy z leopardami Tak C2 MEXAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Witam serdecznie Po długiej przerwie wróciłem do tematu tego leosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2019 W dniu 18.08.2019 o 07:16, bulik58 napisał: Moze pod wplywem twojej relacji zrobie swojego kota, , ale w wersji szwedzkiej . http://www.plasticwarfare.se/2008/03/what-shall-we-do-with-the-hobby-boss-stridsvagn-122/ Tu masz fajny opis krok po kroku, co można uzyskać z Hobby Bossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi