tonieja Napisano 30 Stycznia 2018 Share Napisano 30 Stycznia 2018 Planuję zrobić ciągnik w wersji cywilnej, w kolorze żółtym. Po raz pierwszy będę używał farby w spreju, proszę o wyrozumiałość. Model jest bardzo szczegółowy (642 elementy). Kilka najmniejszych śrubek odprysnęło i zaginęło w odmętach wykładziny. Kilka elementów połamałem w czasie wycinania. Skończyło się to wizytą w sklepie modelarskim i zakupem skalpela Olfa. Nie da się tego porównać do pracy w nożykiem segmentowym, tak że mam nadzieję, że pójdzie już z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonieja Napisano 17 Października 2018 Autor Share Napisano 17 Października 2018 Z różnych powodów przez ponad pół roku nic nie było klejone. Aktualizacja: Silnik będzie jeszcze wyjmowany i robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 Ciekawy model, jak narazie wygląda świetnie. Rozumiem że będzie wybrudzony z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonieja Napisano 18 Października 2018 Autor Share Napisano 18 Października 2018 Ciekawy model, jak narazie wygląda świetnie. Rozumiem że będzie wybrudzony z każdej strony Będzie, ale tym razem chcę zachować umiar. Przy poprzednim warsztacie brudzenie wymknęło się spod kontroli i wyszło słabo. Jakieś zużycie musi być, ale bardziej takie niż takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonieja Napisano 2 Listopada 2018 Autor Share Napisano 2 Listopada 2018 Kilka godzin pracy i praktycznie każda wajcha zmasakrowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi