tonieja Napisano 30 Stycznia 2018 Napisano 30 Stycznia 2018 Planuję zrobić ciągnik w wersji cywilnej, w kolorze żółtym. Po raz pierwszy będę używał farby w spreju, proszę o wyrozumiałość. Model jest bardzo szczegółowy (642 elementy). Kilka najmniejszych śrubek odprysnęło i zaginęło w odmętach wykładziny. Kilka elementów połamałem w czasie wycinania. Skończyło się to wizytą w sklepie modelarskim i zakupem skalpela Olfa. Nie da się tego porównać do pracy w nożykiem segmentowym, tak że mam nadzieję, że pójdzie już z górki... Cytuj
tonieja Napisano 17 Października 2018 Autor Napisano 17 Października 2018 Z różnych powodów przez ponad pół roku nic nie było klejone. Aktualizacja: Silnik będzie jeszcze wyjmowany i robiony. Cytuj
WojtosDK Napisano 18 Października 2018 Napisano 18 Października 2018 Ciekawy model, jak narazie wygląda świetnie. Rozumiem że będzie wybrudzony z każdej strony Cytuj
tonieja Napisano 18 Października 2018 Autor Napisano 18 Października 2018 Ciekawy model, jak narazie wygląda świetnie. Rozumiem że będzie wybrudzony z każdej strony Będzie, ale tym razem chcę zachować umiar. Przy poprzednim warsztacie brudzenie wymknęło się spod kontroli i wyszło słabo. Jakieś zużycie musi być, ale bardziej takie niż takie Cytuj
tonieja Napisano 2 Listopada 2018 Autor Napisano 2 Listopada 2018 Kilka godzin pracy i praktycznie każda wajcha zmasakrowana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi