KRUGER_MAN Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Jeżel ktos by posiadał jakiekolwiek szkice z wymiarami naczep bylejakich , nisko podwoziowych , cystern , chłodni , wszystkich , prosze o umieszczanie tutaj zdjęć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Ja mam jedynie szkic Inloader'a. Bez wymiarów. Może kiedyś się pokuszę o zrobienie czegoś takiego. Wymiary można odwzorować, np. ze średnicy koła. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Ja mam plany naczepy do cementu z firmy Górażdże Cement. Morze się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Naczepy BROSHUIS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Dzieki wielkie , własnie ja sie wzoruje na tej pierwszej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Witam, jak by ktoś jeszcze potrzebował szkiców naczep to mam tu link http://www.zremb.com/site_pl/oferta.php są w formacie pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Nio ta niskopodwoziowa od tornada jest super tylko skąd takie małe koła skombinować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 ...tylko skąd takie małe koła skombinować ? KFS... TQ62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nio gdyby jeszcze nie ta cena i wysyłka to może ,a tak w ogóle to coś takiego mi się marzy w tym że scanie już mam trzeba tylko oś dorobić. tornado masz może jakieś zdjęcia tej naczepy albo nazwę coby ją w googlach poszukać chodzi mi o ta środkową z 3 osiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Witam, kilka następnych naczep: i jeszcze dwie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Swietna strona dużo planów http://www.rogerstrailers.com/trailers.php?&sn=3 http://www.rogerstrailers.com/sitemap/lowboy_trailers.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi