ccrriiss Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 (edytowane) Witam kolegów chciałbym wam zaprezentować model Volvo FH 12 RC (zdalnie sterowany) .Z góry zaznaczam model NIE JEST MóJ tylko MOJEGO KUZYNA więc żeby było jasne. Na pytania postaram się odpowiedzieć w takim stopniu jakim tylko będę mógł.A więc lecim z fotkami: Wielkie SORY za jakość fotek ale były robione telefonem i na szybko.W przyszłości wrzucę lepsze fotki i filmik z jazdy Model można kupić: http://www.zabawki-modele.pl/catalog/product_info.php?cPath=71_73&products_id=375&osCsid=f925b582b77844837b4515a2cd8449c9 Do modelu została dokupiona też naczepa cysterna: http://www.zabawki-modele.pl/catalog/product_info.php?cPath=71_73&products_id=372&osCsid=21c649ed31b928c5e81d69877ddc70ee Proszę o komentarze wszystkie przekażę właścicielowi. POSIADAM POZWOLENIE NA WYSTAWIANIE ZDJęć NA RóżNYCH FORACH pozdrawiam ccrriiss Edytowane 3 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Z fotek można mało wywnioskowac ale tak to model miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Nie no , od dłuższego czasu marze o takim :P . Jak sie nim jezdzi ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 KRUGER_MAN szczerze to nie wiem bo nim jeszcze nie jeździłem ponieważ kuzyna często nie ma w domu (sam wiesz dlaczego ) a jak już przyjedzie to mamy inne sprawy Ale z tego co mówił to zajefajnie.Bardzo szybko przyspiesza. Dokupione też są do modelu regulator obrotów i chyba zestaw oświetlenia ale nie jestem pewien.Gdzieś na wakacje będzie robiona naczepa do niego ale to już kuzyn sam pokarze chyba pozdro ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi