hanadam Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Dostałem od znajomego, który chyba definitywnie skończył ze sklejaniem, model Matchboxa zatytułowany Fw 190. Model podobno ma jakieś ćwierć wieku ale patrząc na wypraski ciężko w to uwierzyć : ładny plastik, delikatne linie... podejrzewam jakiś przepak bo z Matchboxem mam całkiem inne skojarzenia. Model dostałem napoczęty i chyba brak kilku części, niestety z braku instrukcji nie wiem jakich. I tu mam prośbę do kolegów modelarzy o pomoc -na pudełku jest Fw 190, ale bez żadnej lierki - pewno jakieś A-3 ... ale na wypraskach widzę zasobniki do działek, co sugeruje A-5/U12 lub A-6/R1 a może nawet jakieś G. W związku z tym, ze jako do napoczętego nie mam zbyt wielkiego serca do czegoś więcej niż "z pudła" zasugerujcie mi jakieś fajne malowanko - najchętniej w wersji z tymi dodatkowymi działkami (bez nich już w sumie mam jedną...), bo kalki wygladaja zarówno merytorycznie jak i jakościowo baaaardzo kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 To stare Arii, spokojnie sklejalny model http://modelingmadness.com/reviews/axis/luft/jamison190.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Mam z tej samej firmy me-109E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi