miqs Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 Zamontowałem w końcu odkupioną od tornada kabinę. Ponadto zmieniłem nie co wnętrze. P.S nad tym modelem jest jakieś fatum w KRK zgubiłem znowu lewą rączkę do mycia szyb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Muszę powiedzieć, że w końcu zaczęły Ci te modele wychodzić i chyba skończy się era wiecznego poprawiania . Oczywiście jest wciąż się do czego przyczepić, ale gdy jeszcze włożysz ciut starań w odwzorowywanie oryginału, będzie naprawdę ekstra. Na tę chwilę, gdzie kolor silnika, czy ręcznie robione napisy byłyby trudne do poprawienia, to przynajmniej polecam pomalować na czarno, czy też zrobić wash siatki grilla. Niby szczegół, a wiele zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 chyba skończy się era wiecznego poprawiania Smile Można powiedzieć, że już się skończyła K100 dostał nową kabinę tak późno z mojego lenistwa starań w odwzorowywanie oryginału, będzie naprawdę ekstra. Narazie nie przywiązuję do tego tak wielkiej wagi, choć nie ukrywam, że DXi to lekka próba pracy nad modelem redukcyjnym, choć w części. Na tę chwilę, gdzie kolor silnika, czy ręcznie robione napisy byłyby trudne do poprawienia Kolor silnika zepsułem, nie da się ukryć, mogłem się skonsultować, a nie malować według zdjęcia, które przedstawia nie co inny silnik. Napisy mi się podobają Trochę się w kaligrafii podszkolę i będzie wypas zy też zrobić wash siatki grilla. Nie omieszkam spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Piekny model. Fajna ta cysterna taka blyszczaca i czarny ciagnik zestaw wyglada SUUUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi