damien77 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Witam ,dawno juz tutaj nie zagladalem i dawno nic nie malowalem , dlugi czas meczylem biedna Kitty i w koncu udalo mi sie ja skonczyc , figurka ma 75mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Większe zdjęcia proszę , ja w okularach nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 To sobie kliknij zdjęcie,gwarantuję że stracisz przy tym mało energii,a powiem ci że warto bo to co zobaczysz jest tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Tak też zrobiłem , otwiera się strona gdzie obrazek jest co prawda większy ale zmienia wymiary .nie nadaje się to na napawanie się pięknem przedstawionej istoty. Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi