Piotr_P Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Witam. Ekspert ze mnie żaden ani wielki modelarz ale w związku z pojawiającymi się do mnie pytaniami o Oilbrushery zrobiłem krótki filmik ,nas którym prezentuję Oilbrushers Dust wykonując efekt zakurzenia. Jakość może taka sobie ale i tak więcej widać niż bym miał to opisywać Oczywiście jest to tylko jedna z możliwości jakie można dzięki nim uzyskać. Można przyciemniać/rozjaśniać panele jak zwykłymi olejami,robić zacieki itp.... Na swoim ostatnim modelu - Iskander robiłem tak kurzenie na podwoziu,ramie , oponach oraz przyciemniałem pociski wokół pierścienia do mocowania ich do siłownika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 18 Marca 2018 Share Napisano 18 Marca 2018 Piotrze ,ale ty galopujesz z tymi maleństwami Śliczne ,zazdroszczę kunsztu malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Żaden kunszt. To tylko maski. Gdybym to z ręki malował to coś innego by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi