Piotr_P Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Witam. Ekspert ze mnie żaden ani wielki modelarz ale w związku z pojawiającymi się do mnie pytaniami o Oilbrushery zrobiłem krótki filmik ,nas którym prezentuję Oilbrushers Dust wykonując efekt zakurzenia. Jakość może taka sobie ale i tak więcej widać niż bym miał to opisywać Oczywiście jest to tylko jedna z możliwości jakie można dzięki nim uzyskać. Można przyciemniać/rozjaśniać panele jak zwykłymi olejami,robić zacieki itp.... Na swoim ostatnim modelu - Iskander robiłem tak kurzenie na podwoziu,ramie , oponach oraz przyciemniałem pociski wokół pierścienia do mocowania ich do siłownika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Piotrze ,ale ty galopujesz z tymi maleństwami Śliczne ,zazdroszczę kunsztu malowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 18, 2018 Author Share Posted March 18, 2018 Żaden kunszt. To tylko maski. Gdybym to z ręki malował to coś innego by było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts