Ipkinss Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Cześć! Prezentuję swojego świeżo upieczonego Fokkera E.V w klasycznych Stecowskich barwach. To mój pierwszy "szmatopłat" ever, ale gdyby nie doskonałe kalkomanie Cartografu, pewnie bym się nie zdecydował Dajcie znać, czy fotki działają! Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Witam Model bardzo ladny jedyne, co mi sie nie podoba , to gruba krawedz splywu skrzydla niestety nie wiem, jak wygladalo to w prawdziwym samolocie Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Marca 2018 Share Napisano 27 Marca 2018 Piękny cukiereczek . A i pilot sławny . Można powiedzieć , że ojciec Twojego bloga . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 28 Marca 2018 Autor Share Napisano 28 Marca 2018 BRAVO112 Płat jest taki, jaki dała Arma, nie widziałem potrzeby pocieniania go. Model jest całkowicie prosto z pudła, bez żadnych przeróbek. Dzięki Hello! Faktycznie, gdyby nie Stec, nie byłoby Modeli z Szachownicą... Wiwat pan porucznik Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Dzięki Hello... Wiwat pan porucznik Ipkinss Wiwat , zginal śmiercią lotnika ale zostawił znak na wieki . Do dzisiaj nie rozumiem dlaczego go przekręcono . I po co ? Jaki następny model ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 29 Marca 2018 Autor Share Napisano 29 Marca 2018 Do dzisiaj nie rozumiem dlaczego go przekręcono . I po co ? Heraldyka, panie, się dorwała do głosu. Obrócili, żeby heraldycznie było OK, szkoda że nie wzięto przy tym pod uwagę 70 lat tradycji. Zresztą to długi temat. Moim zdaniem obie wersje są mocno umocowane w polskim lotnictwie, na co są przykłady z lat 20., 30. i z czasów wojny. Zobacz, jaka była dowolność np. w PSP na Zachodzie. Następny model? Od jakiegoś czasu kleję jeden model na rok, więc norma już wykonana Mam do skończenia Lamparta i ORP Orzeł, Może to się uda? Zobaczymy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi