koksik750 Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Oto mój drugi model w karierze... Nie jestem z niego zadowolony...ale sami sobie oceńcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 A ja jestem zadowolony , bardzo ładnie sie prezentuje , ładne felgi . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Lakier nie do polerowany, wydech za bardzo wystaje, poza tym nieźle , podoba mi się . Ps rób lepszej jakości fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Lakier nie za bardzo... Tak w sumie to słabo on wygląda, przez co cierpi ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Szkoda, ze lakier nie jest jak lustro... I mogles zalatac te dziury na tablice rejestracyjne, bo troche szpeca... Ogolnie fajny modelik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Lutego 2008 Autor Share Napisano 5 Lutego 2008 Tablice będą zamontowane na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Te felgi są cudne!! Mógłbym dla mnie zrobić fotke tych felg pod lekkim kątem w dużej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Tablice będą zamontowane na dniach to gites malines!!!! bedzie wporzo. pozdro!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Lutego 2008 Autor Share Napisano 6 Lutego 2008 p.s. Dumo fotka dla Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 W tym świetle lakier wygląda zupełnie inaczej , dużo lepiej , widać polerke , na innych fotach widac ala skórka pomarańczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Ty stary daj fotkę podwozia. Bo bym chętnie zobaczył. Apropo w Lexusie IS300 siedziałem i jechałem o człowieku jakie to jest cudo. A jescze czy byś mógł dać fotkę wnętrza. Z góry dzięki stary. A lakier mnie się podoba. Felgi też Pozdro Yonex13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Lutego 2008 Autor Share Napisano 7 Lutego 2008 Ja nie tylko siedziałem ale i jeździłem nowym IS 350 - nie ma porównania to starego IS300. Fotki niedługo zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananfr Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Fajny model, Ja mam is200 , a teraz kupilem model niedlugo pokaze fotki modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Hej, co to za firma robi takie Lexusiki? A te fele to z oryginalnego zestawu, czy brane z jakiegoś innego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananfr Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Firma fujimi http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=539349 w tym zastawie sa fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Modelik bardzo fajny, czysto poskładany ,ten kolor jakoś do mnie nie przemawia ;/ ale "felunek jest przeprzystojny - no nieda się przechwalić" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Ale żeś odgrzał kotleta......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Dzięki, ale widzę że te felgi w zestawie Fujimi są inne :( Przynajmniej tyle wynika z fotek tego sklepu internetowego. Chyba że tak jak w przypadku Tamiyi dają czasami 2 modele felg w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 Bo te felgi nie są z zestawu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Ok, sorry, źle zrozumiałem jeden post A mógłbyś powiedzieć skąd masz takie piękne felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Tu je możesz tanio kupić : http://obchod.valka.cz/product_info.php/cPath/263_430402_430430/products_id/1049805/product_name/124-Kranze-Bazreia Ta strona ma fajne i bardzo tanie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 http://www.modelcentrum.pl/go/_category/?idc=67_42 Tu znalazłem polski odpowiednik tej strony, jakby ktoś jeszcze szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ta czeska strona jest dużo tańsza jeśli kupujesz kilka modeli bo jeden model jest tańszy średnio o 15-20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ale felgi już tyle tańsze nie są. Na polskiej stronie felgi kosztują 35-40zł. A na tej czeskiej od około 320 koron, czyli według kursu 0.15 to koszt felg zaczyna się od 48 zł ( jesli dobrze liczę ). Faktycznie dużo lepiej jest z modelami, w końcu zawsze Czesi sprzedawali towary po bardziej uczciwych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi