Browarek90 Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Witam, parę zdjęć mojego nowego dzieła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Model fajny. Czyściutko zrobiony Gratulacje Czepił bym się kilku rzeczy: - chrom (zestawowy ???) wymaga wash'a w niektórych miejscach, - tylne światła czerwone proszą o markowanie uszczelek, - siedziska za bardzo się świecą, - tarcze hamulcowe To tylko moje subiektywne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Mi się bardzo podoba. Czysto sklejony model. Tel jak poprzednik. Tarcze bym poprawił i siedzisko. W porównaniu do mojego motocykla który kiedyś skleiłem to i tak jest igła. U mnie nie było nawet linek gazu czy sprzęgła. Czego do dziś jest mi wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi