active Napisano 19 Czerwca 2018 Share Napisano 19 Czerwca 2018 Witam, sprzedam złom aeografowy kupiłem kilka lat temu w takim stanie i leży, na jednym uczyłem się malować lecz przez złe przechowywanie iglica troszkę się skrzywila ale raczej do uratowania, dodatkowo wentylator łazienkowy który robił jako odciąg użyty kilka razy sprawny. Cena za całość 50zl najlepiej odbiór osobisty w Krakowie, ewentualnie wysyłka po weekendzie kurierem 15zl. Możliwa zamiana na coś w skali 1/24 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 Może poza tematem, ale jak się spisywał wentylator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 17 Lipca 2018 Autor Share Napisano 17 Lipca 2018 UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat 428c Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Witam.zaglądnij proszę na pw.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat 428c Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Witam.Wszystko w jak najlepszym porządku-zakupy u Kolegi ,,active,,to czysta przyjemność.-bardzo szybko ,z upustem i zgodnie z opisem.Dziękuję i pozdrawiam P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi