pepik Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 wiem słabe światło dało taki efekt na tym zbliżonym zdjęciu. Normalnie jest gładka. Zresztą będzie to widać na innych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Widać grudki na powierzchni lakieru... Wygląda jak by był malowany pędzlem tak jak to powiedział KRUGER_MAN. Gratuluję tak pięknie namalowanych niebieskich pasków, są extra . Czekam na fotki z dworu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Wiem, że widać no ale co poradzę że tak czuły aparat jest A poza tym autko malowane jest pędzlem. No oto fotki z dworu... niestety jak dojechałem na miejsce to odpadła mi jedna wycieraczka Na razie nie dodaje zdjęć do galerii. Lipnie wyglądają te fotki bez wycieraczki Model ukończony. Oto link do galerii: viewtopic.php?t=6983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi