pepik Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Witam, oto ukończony model Nissana Skyline R34 25GT Turbo od Fujimi. Model malowany tylko na styl F&F. Model w całości malowany pędzlem. Jak na moje umiejętności jestem z niego zadowolony. Link do relacji z budowy: viewtopic.php?t=6221 Nie będę się rozpisywał - życzę miłego oglądania. Fotki robione przy wschodzie słońca bez lampy. Fotki robione z lampą. Kilka fotek z wczorajszej sesji w terenie. (model bez jednej wycieraczki) Pozdrawiam Cytuj
adize Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Model bardzo fajny, tylko szkoda, że malowany pędzlem. Fajnie, że wykorzystałeś malowanie z F&F . Ja też niedługo będę się zabierała za podobny model. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 No spray nie jest drogi (10zł) a efekt 2 nieba lepszy . Pozdro , fajne malowanie Cytuj
pepik Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Napisano 2 Kwietnia 2008 niedługo zabieram się za naczepę do Actrosa. Na pewno maznę ją sprayem Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi