hiwis Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Jakiś czas temu wpadł mi w ręce taki zestawik - "figurek" : Z marszu zabrałem się do roboty i ... "śmieszny ludzik" wylądował w "zmywaczu", a teraz kolejne podejście Podkład z metalizerów Model Master, malowanie "niebieskimi" Hatakami, obicia na lakier do włosów. Na razie tyle : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Lipca 2018 Autor Share Napisano 11 Lipca 2018 Stoi już na własnych nóżkach Elementy podstawki robią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 Mam ten zestaw razem ze Stingerem, ale jeszcze w pudle. Jak ze sklejalnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Lipca 2018 Autor Share Napisano 17 Lipca 2018 Mam ten zestaw razem ze Stingerem, ale jeszcze w pudle.Jak ze sklejalnością? Bez problemów - odrobinę szpachlowania i szlifowania na łączeniu połówek tułowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi