ivandrago Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Witam . Miałem długa przerwę w modelarstwie i wreszcie mam warunki i troche czasu by wrócić do ulubionego hobby. Zacząłem budowę 2 mini ale ponieważ bardzo mi się te modele podobają i nie chcę ich spartolić za bardzo więć postanowiłem zbudować kilka modeli bez jakiś mega ulepszeń by wprawić się trochę w malowaniu aerografem. Udało mi się tanio znaleść kilka ciekawych modeli (nie udane prezenty pod choinkę i inne takie w UK ) i chciałbym się podzielić relacjami z ich budowy a przy okazji wysłuchac komentarzy jeśli się jakiekolwiek pojawią ;) Na poczatek mam zonk bo karoseria jest troche zwichrowana ale myśle że suszarka i podwozie ja wyprostują . Model nie jest zbyt dobrze wykonany - albo moje przygotowania elemntów są po prostu niewystarczające . Elementy nie pasują do siebie jak powinny a elementy podwozia maja kilometry pozostałości po formie do usunięcia Parę fotek wrzucam z przygotowań do podkładu - pierwszego w życiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivandrago Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 Mały update - powoli do przodu czas na małe malowanie . Silnik skrzynia biegów oraz wydech malowałem pędzelkiem bo nie chciałem idealnego koloru wszędzie a nie posiadam żadnych washy i nigdy tego nie robiłem . Być może przy jakimś wojskowym pojeździe się skuszę o zacieki i rdzę Następnie wyposażenie - podkład i kolor beż. To moje pierwsze starcie z aerografem i w dodatku z farbkami Vallejo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts