ccrriiss Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Może sobie jeszcze jakieś znajdziesz w tym linku poniżej.Link Masz aż 4 strony ze zdjęciami. A myślisz że nie szukałem Ale nie no dobra i tak wielkie dzięki Szkoda że ja niemogę pomóc Ciebie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 Po miesięcznej przerwie coś sie ruszyło Pomalowałem tylko ramę na czarny mat I to narazie tyle Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Widze ze jak Krzysiu zobaczył ze nowa wywrota sie kroi na forum to odrazu za swoją chwycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 A żebyś wiedział W MAN-ie też dużo zrobione ale z tym to poczekam Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi