zatras Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Pilnie poszukuję kalek z literami kodowymi YQ-E i numery seryjne EE 216 ,na Meteora F1 z 616 dywizjonu RAF. Takie kalki były np. w zestawie ,,MPM -u'' (ale mogą być i inne) .Jak komuś zbywają to chętnie przygarnę . Jeśli komuś nie zależy akurat na tak konkretnie oznakowanym modelu, to mogę w zamian podsłać zestawowe litery kodowe z modelu ,,Cyber Hobby'' : YQ-G i nr EE222 (bd. kalki zrobione przez ,,Cartograf'') lub jakiś inny decal . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 16 Października 2018 Autor Share Napisano 16 Października 2018 Mała aktualizacja Chodzi mi o tą kalkę A ściśle mówiąc o litery YQ....E małe czarne E i nr EE216/G Na wymianę mam odpowiedniki do wersji ,,G'' z kalki Cartografa zestawu ,,Cyber Hobby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi