radoslaw6363 Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 W dniach 20-21 Października w Austrii odbyły się Modelarskie targi w Ried . Duża impreza odbywa się cyklicznie na dużym terenie kilku hal podzielonych tematycznie na kilka rodzajów modelarstwa. Pierwsza hala to różne cuda z klocków ;o) Kolejna hala to ciężarówki, samochody i był dym a Straż Pożarna miała sporo roboty :idea: Był też zbiornik z wodą a w nim statki i okręt podwodny. Kolejna hala to kolejnictwo ;o) W następnym budynku modele latające mnie podobał się ten całkiem spory I wreszcie to co lubię najbardziej ,modele redukcyjne ;o) Czesi zagospodarowali sporo miejsca i pokazali siłę lotnictwa Czechosłowacji w 1938r Pierwszy Polski akcent zauważyłem pośród natowskich tygrysów ;o) Jak to mówią do modelarstwa trzeba mieć rękę ;o) I oto drugi Polski akcent :P Obiekt w skali 1/1 Moi ulubieni Anglicy Stół Vintage Można było zaopatrzyć się wariant na bogato TB trochę drogi 90euro ,ale znalazłem dla siebie Ju 87 A z Legionu Condor :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi