Martinezol Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Czolem. Tak sobie weekendowo zmodelowalem Skajhołka prosto z pudelka. Dodatkow zadnych nie robiilem poza deklami na wloty powietrza i dysze i tu beda jeszcze wisiorki z napisami odpowiednimi jednak jeszcze nie dojechaly i zestawowa drabinka ktora sie "robi" . Calosc malowana One Shotem migowym i Gunziakami H wedle menu z Hasegawy. Gdzieniegdzie jeszcze cos podmaluje i jasnego washa na czarnych powierzchniach zrobie. Generalnie przyjemny zestaw za male piniendze gdzie moglem potrenowac swoj niebywaly kunszt modelarsko malowniczy Prosze o Wasze komentarze i lagodny wymiar kary za popelnione glupoty o ktorych nie wiem a znawcy wykarza i zdjecia bo lepszych jeszcze robic sie nie naumialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 24 Października 2018 Autor Share Napisano 24 Października 2018 dodaje zdjecia moze troche lepsze beda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Mnie tam sie ten brudas podoba. Może jak dla mnie trochę zbyt ciemno zapuszczone linie od góry, ale poza tym gucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Podoba mi się Twój "skajhołk", nie za bardzo tylko wiem co to jest na zbiornikach paliwa obicia czy wycieki ? - to mało jest czytelne dla mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi