ZIO BY NAITT Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Na skutek sugestii mojej pani wydobyłem ze składziku rozbabrany ponad rok temu model tego pięknego samolotu . Oto link do relacji na starym PWM-ie : http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=27779&highlight=junkers Ciąg dalszy będzie już tutaj . Model zostawiłem w takim stanie : Kadłub zamocowany do skrzydeł "na sucho" , dzisiaj postaram się dorobić wnętrze . W kwestii malowania nic się nie zmieniło - w dalszym ciągu planuję wykonać pudełkowe malowanie Danziger Luftpost . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Biorąc po uwagę poprzednie Twoje modele, to strasznie nowoczesny się zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Strasznie nowoczesny był RWD-2 , bo z 1929 roku Junkersa F-13 zaprojektowano dużo wcześniej , bo w 1919 r . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Fakt, RWD nie wziąłem pod uwagę Bardziej o wielopłatach pamiętałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Mam ten model mam, i jestem fanem jego :-)))))) Ciekaw jestem jak Ci pójdzie :-)) Trzymam kciuki !!:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 A tutaj model już z wklejonym wnętrzem , zamocowanym na stałe płatem i naniesioną barwą czarną ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 Stan prac na dzisiaj : PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Zapowiada się kolejna ciekawa galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 28 Lutego 2008 Autor Share Napisano 28 Lutego 2008 Junkers mi się skończył - galeria wkrótce . Aktualnie na warsztacie , co by się Wellingtonem nie nudzić , zagościł Defiant z MPMu . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi