ZIO BY NAITT Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Na skutek sugestii mojej pani wydobyłem ze składziku rozbabrany ponad rok temu model tego pięknego samolotu . Oto link do relacji na starym PWM-ie : http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=27779&highlight=junkers Ciąg dalszy będzie już tutaj . Model zostawiłem w takim stanie : Kadłub zamocowany do skrzydeł "na sucho" , dzisiaj postaram się dorobić wnętrze . W kwestii malowania nic się nie zmieniło - w dalszym ciągu planuję wykonać pudełkowe malowanie Danziger Luftpost . PZDR Cytuj
gulus Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Biorąc po uwagę poprzednie Twoje modele, to strasznie nowoczesny się zrobiłeś Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 23 Lutego 2008 Autor Napisano 23 Lutego 2008 Strasznie nowoczesny był RWD-2 , bo z 1929 roku Junkersa F-13 zaprojektowano dużo wcześniej , bo w 1919 r . PZDR Cytuj
gulus Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Fakt, RWD nie wziąłem pod uwagę Bardziej o wielopłatach pamiętałem. Cytuj
spiton Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Mam ten model mam, i jestem fanem jego :-)))))) Ciekaw jestem jak Ci pójdzie :-)) Trzymam kciuki !!:-) Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 23 Lutego 2008 Autor Napisano 23 Lutego 2008 A tutaj model już z wklejonym wnętrzem , zamocowanym na stałe płatem i naniesioną barwą czarną ... PZDR Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 28 Lutego 2008 Autor Napisano 28 Lutego 2008 Junkers mi się skończył - galeria wkrótce . Aktualnie na warsztacie , co by się Wellingtonem nie nudzić , zagościł Defiant z MPMu . PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi