ccsrally Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 przedstawiam pare fotek lancera ktorego skleilem kilka lat temu dodalem male kalkomanie z zapinki Cytuj
koksik750 Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 W miare czysto, tylko dlaczego zrobiles tylko jedna linie podzialu? Cytuj
ccsrally Napisano 24 Lutego 2008 Autor Napisano 24 Lutego 2008 dzisiaj przegladajac forum zobaczylem ze inni robia te linie podzialu a ja nigdy tego nie robilem a ta jedna jest na probe Cytuj
Y@ro Napisano 25 Lutego 2008 Napisano 25 Lutego 2008 Witam ładne Evo widzę jaka jest cena takiego modelu ?? a jest może Galant w tej skali do złożenia z rocznika 97-03 ?? Cytuj
fliper_nx Napisano 25 Lutego 2008 Napisano 25 Lutego 2008 Witam ładne Evo widzę jaka jest cena takiego modelu ?? a jest może Galant w tej skali do złożenia z rocznika 97-03 ?? www.google.pl nie gryzie , model kosztuje w granicach 60-90zł, Galanta musisz sobie sam poszukać polecam www.hlj.com A co do Miśka to niezły tylko lakier taki dziwny... Ogółem czysto sklejony i powiedz czemu nie dałeś na tylną klapę lamp? Cytuj
ccsrally Napisano 25 Lutego 2008 Autor Napisano 25 Lutego 2008 Kolor wyszedł trochę dziwnie na zdjęciach a jest to o ile pamiętam czerwony TESTORS w małej buteleczce. A co do lamp to w wersji cywilnej nie było ich na tylnej klapie (swoja drogą mi też sie one nie podobają). W Evo V były ładniejsze- pełniejsze. Cytuj
subaroman Napisano 25 Lutego 2008 Napisano 25 Lutego 2008 Witam ładne Evo widzę jaka jest cena takiego modelu ?? a jest może Galant w tej skali do złożenia z rocznika 97-03 ?? Mozna kupic model Galanta, tyle ze w wersji Kombi. Nazywa sie bodajze Signum. Modelik jest ospojlerowany (typowy Japan Style) i mozna zlozyc wersje tylko z kierownica po prawej stronie. (...) powiedz czemu nie dałeś na tylną klapę lamp? To jest Evo 6, ktore nie ma lamp na klapie. Mitsubishi wrocilo do tych lamp w wersji 6,5 (Makinen Edition). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi