adamuss Napisano 27 Lutego 2008 Napisano 27 Lutego 2008 (edytowane) Oto co udało mi się nabyć na Allegro. Ponad rok poszukiwań i się udało Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj
fliper_nx Napisano 27 Lutego 2008 Napisano 27 Lutego 2008 Kolego niezły model ale czy mi się wydaje czy Ty jesteś fanem CRX i ogółem Hond? Ps trochę ubogie zawieszenie . Żałuję że nmie ma silników w tych Hondach jak CRX czy Civic Fujimi. Za to jest w Civic'u 6 generacji Revell. Cytuj
adamuss Napisano 28 Lutego 2008 Autor Napisano 28 Lutego 2008 Zgadza się, lubię Hondy Chcę zrobić sobie taką większą gablotkę ze wszystkimi trzema generacjami CRXa. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 28 Lutego 2008 Napisano 28 Lutego 2008 To pozostaje życzyć powodzenia z kolekcją i zakładaj relacje z budowy . Pozdrawiam Cytuj
adamuss Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Napisano 14 Kwietnia 2008 Na świeżo - wczoraj wieczorem odebrana. W sumie wersja Mugen niewiele różni się od wersji Sport - ma dodatkowe lusterka, nawiewy na dachu, inne felgi, do wyboru dwie kierownice. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi