adamuss Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 (edytowane) Oto co udało mi się nabyć na Allegro. Ponad rok poszukiwań i się udało Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Kolego niezły model ale czy mi się wydaje czy Ty jesteś fanem CRX i ogółem Hond? Ps trochę ubogie zawieszenie . Żałuję że nmie ma silników w tych Hondach jak CRX czy Civic Fujimi. Za to jest w Civic'u 6 generacji Revell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Ale rarytasik :O:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 28 Lutego 2008 Autor Share Napisano 28 Lutego 2008 Zgadza się, lubię Hondy Chcę zrobić sobie taką większą gablotkę ze wszystkimi trzema generacjami CRXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 To pozostaje życzyć powodzenia z kolekcją i zakładaj relacje z budowy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Na świeżo - wczoraj wieczorem odebrana. W sumie wersja Mugen niewiele różni się od wersji Sport - ma dodatkowe lusterka, nawiewy na dachu, inne felgi, do wyboru dwie kierownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi