Paweł_ Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Witam, Potrzebuję zdjęć skrzynek na amunicję wykorzystywanych przez Amerykanów podczas działań na frontach 2 wojny światowej. Skrzynki muszą być dość mocno poobijane/obdrapane. Potrzebuję, gdyż kolega robi komputer w obudowie stylizowanej na taką skrzynkę(b. ładnie to już wygląda), dorobił obicia, i wygląda to(obicia) jakby ptaki się zagnieździły nad tą skrzynką.. Przeszukiwałem google, ebay, ale tam są praktycznie tylko funkel nówki jak z fabryki, czytaj zero zadrapań, rdzy itp itd... Mam nadzieję, że posiadacie coś w swoich zbiorach. Sądzę, że gdy ktoś będzie robił makietę w większej skali również się przyda. PS, szukajka mi nic sensownego nie ukazała(długo mnie nie było) aczkolwiek jeśli taki temat przewijał się na forum proszę o skierowanie do okulisty i niezbyt mocne krzyczenie. Z góry dzięki Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts