4slonie Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 Koledzy, trzy pytania: 1. Czym rozcieńczać i ewentualnie usuwać Vallejo 73824 Environment - Streaking Grime? 2. Jaka jest różnica pomiędzy terpentyną a AK-Interactive 049 Ouderless Turpentine? 3. Czy AK-Interactive AK 049 Ouderless Turpentine to to samo co AK-odorless thinner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Idź do sklepu budowlanego i kup Eko-1. Pół litra kosztuje 15 zeta. Bez zapachu, działa. Będzie Pan zadowolony. Do Vallejo woda. Edytowane 4 Marca 2019 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4slonie Napisano 5 Marca 2019 Autor Share Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Nie wiem co robię źle ale mi Vallejo z wodą nie pracuje, próbowałem white spirit, x20a, wódkę i nic ;/ Plamki jak naniosłem tak są. Edytowane 5 Marca 2019 przez 4slonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 5 Marca 2019 Share Napisano 5 Marca 2019 Wodne washe i efekty Vallejo są do bani. Jeśli nie są na idealnym glosie i nie zmyjesz je od razu, kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4slonie Napisano 5 Marca 2019 Autor Share Napisano 5 Marca 2019 Tak jak piszesz, a jakie zamienniki innej firmy byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 5 Marca 2019 Share Napisano 5 Marca 2019 Żadne. Najlepiej kupić dobrej jakości farby olejne lub emalie i robić washe I efekty samemu. Tamiya Enamel, Van Gogh, Windsor Newton Winton lub Griffin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi