Reswar Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Witam, mam takie oto modele i jestem ciekaw wszelkich opiń. Zdjęcia były za duże więc wrzuciłem na hosting. 1) Mercedes-Benz W31 (G4) 1934r. 1:24 skala plany: Blueprints „strona" Model ten wykonany całkowicie własnoręcznie, z materiałów - sklejka, okleiny drewniane, modelina, skóra, drut miedziany elem. plastikowe, klej Wikol i super gllue. Posiada silnik oraz elementy podwozia. Bardzo podobny do modelu ICM 1:24. Czas pracy 1 rok, po godzinie dziennie. 2) Alfa Romeo RL Targa Florio 1923r. 1:24 skala plany: Blueprints „strona" Model ten wykonany prawie całkowicie z 1,5mm i 3,0 mm balsa, szprychy miedź, grill sitko, bak aluminium. Lakier „Italian Red" Zdjęcie poglądowe moto.onet.pl. Czas pracy 8 mies. Po 1 do 2 godzin dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 11 Maja 2019 Share Napisano 11 Maja 2019 Widac chyba kolegów od klejenia gotowców z tamiyi zatkało i nic nie napisali, bo brakło słów Tak jest, jak sie czujesz gwiazdą i nagle twój dom nawiedza bóg modlarstwa Chapeau Bas...Ja ledwie dorabiam drobne elemnty do gotowców, gdzie tu mowa o zrobieniu całego modelu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi