Adam 40 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam , planuje zrobic czolg 7TP z kilkoma dodatkami ,miedzyinnymi z metalowym wydechem z firmy Moskit . Ale jak sie dowiedzialem ciezko zdobyc taki tlumnik z tej firmy czy mozna ewentualnie zamienic go na wydech z T-26 ? Co o tym pomysle sadzicie??? Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam ,planuje zrobic czolg 7TP z kilkoma dodatkami ,miedzyinnymi z metalowym wydechem z firmy Moskit . Ale jak sie dowiedzialem ciezko zdobyc taki tlumnik z tej firmy czy mozna ewentualnie zamienic go na wydech z T-26 ? Co o tym pomysle sadzicie??? Adam Ostatnio na allegro.pl był w sprzedaży, ale nie wiem za ile poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 Witam ,planuje zrobic czolg 7TP z kilkoma dodatkami ,miedzyinnymi z metalowym wydechem z firmy Moskit . Ale jak sie dowiedzialem ciezko zdobyc taki tlumnik z tej firmy czy mozna ewentualnie zamienic go na wydech z T-26 ? Co o tym pomysle sadzicie??? Adam Ostatnio na allegro.pl był w sprzedaży, ale nie wiem za ile poszedł wiem bo mi uciekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi