Adam 40 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witam , planuje zrobic czolg 7TP z kilkoma dodatkami ,miedzyinnymi z metalowym wydechem z firmy Moskit . Ale jak sie dowiedzialem ciezko zdobyc taki tlumnik z tej firmy czy mozna ewentualnie zamienic go na wydech z T-26 ? Co o tym pomysle sadzicie??? Adam Quote
Mierzu Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witam ,planuje zrobic czolg 7TP z kilkoma dodatkami ,miedzyinnymi z metalowym wydechem z firmy Moskit . Ale jak sie dowiedzialem ciezko zdobyc taki tlumnik z tej firmy czy mozna ewentualnie zamienic go na wydech z T-26 ? Co o tym pomysle sadzicie??? Adam Ostatnio na allegro.pl był w sprzedaży, ale nie wiem za ile poszedł Quote
Adam 40 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Witam ,planuje zrobic czolg 7TP z kilkoma dodatkami ,miedzyinnymi z metalowym wydechem z firmy Moskit . Ale jak sie dowiedzialem ciezko zdobyc taki tlumnik z tej firmy czy mozna ewentualnie zamienic go na wydech z T-26 ? Co o tym pomysle sadzicie??? Adam Ostatnio na allegro.pl był w sprzedaży, ale nie wiem za ile poszedł wiem bo mi uciekl Quote
Recommended Posts