zatras Napisano 2 Kwietnia 2019 Share Napisano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Ponieważ przez pomyłkę zakupiłem dwie jednakowe wersje samolotu Koolhoven FK-58C.1 „H&S Engine" nr. kat. A095 od Azura Chętnie jedną wyminę na wersje Koolhoven FK-58C.1 "G&R Engine" nr.kat. A052 od Azura Lub po prostu odkupie od kogoś komu zalega tą wersje ,,FK-58C.1 "G&R Engine'' wtedy moja „H&S Engine" poszła by na sprzedaż Ostatecznie mogę też wymienić na Bloch MB .152 firmy RS Models -opcji jest wiele Pozdrawiam zatras Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez zatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Nadal aktualne : Pilnie poszukuję wersje Koolhoven FK-58C.1 "G&R Engine" nr.kat. A052 od Azura. Odkupię albo wymienię za inne modele samolotów w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi