rasheed Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Moje pierwsza galeria. Model z zestawu 1657 Academy. Jest to za razem mój drugi samolot wogóle i pierwszy model w którym wykorzystałem cokolwiek poza tym co znajduje się w pudełku (płyny do kalek, sidoluxy, farby artystyczne, lakiery i inne tym podobne sprawy). Przepraszam za jakość fotografii robionych telefonem. Model malowany Navy Blue Humbrola w rzeczywistości jest ciemno niebieski. Tutaj jakiś taki zielonkawy. Jak dostanę do ręki czarną pastelę to zrobie jeszcze okopcenia w okolicach karabinów. Proszę o rady, propozycje i oczywiście sprawiedliwą krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Domański Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Witaj JAk na drugi samolot to GRATULUJE Ale.... Wneki kola i oslony od srodka powinny byc granatowe Kolor ktorym pomalowales jest za jasny, w orginale byla to farba FS15042 czyli bardzo ciemnogranatowa o zielonkawym odcieniu, najlepszy jest juz nieprodukowany Humbrol 181 To tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi