rasheed Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 Moje pierwsza galeria. Model z zestawu 1657 Academy. Jest to za razem mój drugi samolot wogóle i pierwszy model w którym wykorzystałem cokolwiek poza tym co znajduje się w pudełku (płyny do kalek, sidoluxy, farby artystyczne, lakiery i inne tym podobne sprawy). Przepraszam za jakość fotografii robionych telefonem. Model malowany Navy Blue Humbrola w rzeczywistości jest ciemno niebieski. Tutaj jakiś taki zielonkawy. Jak dostanę do ręki czarną pastelę to zrobie jeszcze okopcenia w okolicach karabinów. Proszę o rady, propozycje i oczywiście sprawiedliwą krytykę Cytuj
Artur Domański Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 Witaj JAk na drugi samolot to GRATULUJE Ale.... Wneki kola i oslony od srodka powinny byc granatowe Kolor ktorym pomalowales jest za jasny, w orginale byla to farba FS15042 czyli bardzo ciemnogranatowa o zielonkawym odcieniu, najlepszy jest juz nieprodukowany Humbrol 181 To tak na szybko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi