sdkfz Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Hej! Na strychu znalazłem stare klejone przeze mnie figurki. Mam jeszcze do nich blaszki - pasy do broni. Kilka broni i amunicji się zagubiło, ale jest to zestaw premium, więc myślę, że jak znajdę głowy (albo dokupię) to ukończę je. Figurki są w zasadzie sklejone... Proszę tylko o pomoc co i jak mogę jeszcze poprawić przed podkładem. Mam Mr Surfacer 1000 w sprayu. Jeszcze tego nie używałem. Nie wiem czy teraz powinienem przykleić broń i pasy i dopiero podkład, malowanie itd? Część zdjęć nie wyszła Jednej figurce przegiął się jakiś pręt, który niesie. Nie wiem czy prostując go kleszczykami nie złamę go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdkfz Napisano 16 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdkfz Napisano 16 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi