tmajer Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 (edytowane) Wyprodukowany w 1986 zabytek. Można zrobić 2 wersje - ze spojlerami i bez. Edytowane 22 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Chyba pomyrdało Ci się coś w nazwie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Chyba pomyrdało Ci się coś w nazwie tematu Aaaa oczywiście. Wcześnie rano jest, zaspany jestem. Już zmieniłem. Dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Miałem MK3 wersje kombi jako auto zastępcze była dobra bryka, nawet powiedziałbym że zaj... tylko szkoda że lusterko wewnętrzne odpadało jak się w dziure wjechało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi