hampel08 Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 (edytowane) Mam pytanie - dotychczas przy samolotach używałem lakierów Vallejo w sprayu. Teraz przy pojazdach w skali 1:48 spray już się nie spisuje i muszę nałożyć pędzlem. Pytanie, czy lakiery Vallejo w płynie nadają się pod pędzel? Czym je rozcieńczać? Mam rozcieńczalnik dedykowany do farb akrylowych Vallejo - nada się pod lakiery? Edytowane 28 Września 2019 przez hampel08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 A potrzebny Ci w ogóle ten mat do czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hampel08 Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 53 minuty temu, mbrnnr napisał: A potrzebny Ci w ogóle ten mat do czegoś? No jasne, do zabezpieczenia powierzchni po washowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Nie, do tego na pewno nie jest Ci mat potrzebny. Pędzlować Vallejo możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hampel08 Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 Godzinę temu, mbrnnr napisał: Nie, do tego na pewno nie jest Ci mat potrzebny. Pędzlować Vallejo możesz. Hmmm, a możesz rozwinąć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi