Trojan Napisano 29 Września 2019 Share Napisano 29 Września 2019 Szybki projekcik w ramach relaksu. Żadnych grubszych przeróbek. Model jest stary. Tamiya jeszcze robiła fotele i kilka innych części na zatrzaski. Prosto z pudła. Ma ładnie wyglądać jak na Youngtimera. Z dodatków to aluminiowe felgi 17" BBS od Scaleproduction. Zawieszenie obniżone o 3 mm. Gleba jak się patrzy Pomysł jest na Surf Porsche. Bagażnik dachowy i deska surfingowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 2 Października 2019 Autor Share Napisano 2 Października 2019 Drobne postępy. Jednak nie obyło się bez drobnych korekt. Poprawiłem nieco boczki drzwi. Karoseria w podkładzie czeka na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Słuszna felga do tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Oj oj. Ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 Wnętrze skończone. Kolor i bezbarwny położony. Bezbarwny Zero Paints 2K, położył się niemal idealnie. Teraz kilka dni odpocznie i można się zabierać za polerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Też kładłem na Porsche ten kolor. U mnie siadł na wersji Targa. Po klarze wygląda fenomenalnie. BTW Mam pół słoiczka na wymianę/handel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Świetnie, na jakim ciśnieniu kladles bezbarwny? Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 24 minuty temu, Browarek90 napisał: Świetnie, na jakim ciśnieniu kladles bezbarwny? Oj, musiałbym sprawdzić bo tak z głowy nie pamiętam, wstyd się przyznać Ale coś ok 20 Psi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 Lakier finalnie wymiziany. W życiu się tyle nie namaskowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Kolor efektowny.... Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 20 Października 2019 Autor Share Napisano 20 Października 2019 (edytowane) Można powiedzieć, że buda skończona. Trzeba dodać osprzęt i detale. Zacząłem również bagażnik dachowy. Edytowane 20 Października 2019 przez Trojan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 27 Października 2019 Autor Share Napisano 27 Października 2019 Oba modele skończone. Sesja foto zrobiona. To będzie pracowita niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauda86 Napisano 27 Października 2019 Share Napisano 27 Października 2019 Zapowiada się cudownie. Będę obserwował z zaciekawieniem dalszej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi