Skocz do zawartości

KRAZ-255B 1/35 RODEN

birborkg

Rekomendowane odpowiedzi

Zamienię model Miga-19PM 1/48 Trumpetera ( kilka elementów sklejonych i poza ramkami ) na model Kamaza 5350 1/35  Zvezdy lub Kraza-255B 1/35 Rodena lub inną ciężarówkę lub SAM-6 1/35 Trumpetera lub MT-LB 1/35 SKIF lub jeszcze na coś innego rozważę każdą propozycję.

Edytowane przez birborkg
DSC_0282.JPG
  • Like 1

8 godzin temu, birborkg napisał:

Zamienię model Miga-19PM 1/48 Trumpetera ( kilka elementów sklejonych i poza ramkami ) na model Kamaza 5350 1/35  Zvezdy lub Kraza-255B 1/35 Rodena lub inną ciężarówkę lub SAM-6 1/35 Trumpetera lub MT-LB 1/35 SKIF lub jeszcze na coś innego rozważę każdą propozycję.

Mam do wymiany  model  MT-LB  1/35 Skif  /wypraski zafoliowane/ .Proszę  o zdjęcie części, wyprasek modelu  Mig 19 PM 1/48

Pozdrwiam !

Mam kłopoty ze wstawieniem fotek nie wiem dlaczego. Ciągle wychodzi mi jakiś błąd Jeżeli Marian jesteś zainteresowany podaj adres e-mail to prześlę Ci kilka zdjęć.Napisz też jakie fotki Cę interesują , na PRIVA wysłałem Ci opis jak to wygląda.Pozdrawiam

Edytowane przez birborkg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.