Aleks Kornafel Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Witam, Dzisiaj zakupiłem owy model. Wypraski są bardzo dobrze odlane (ale, co tam początkujący się na tym zna ). Kalki też są w miarę gitowe. Gumowe gąski, które już nie są takie dobre jak reszta modelu, ponieważ mają tak jakby wgłębienia co kilka ogniw. Choć model nie ma wnętrza prezentuje się świetnie. Będzie to mój debiut w pancerce o skali 1:35... Ma parę dodatków a, także 1 figurkę, która przedstawia amerykańskiego czołgistę strzelającego z KM-u zamontowanego na wieżyczce. Model jest ogólnie dobry, ciekawe jak będzie z jego wykonaniem- ale, tego dowiecie się już w moim wątku warsztatowym! A teraz pora na zdjęcia: 1. Widok na przednią stronę pudełka 2. Pierwsza strona instrukcji w języku angielskim (była jeszcze w języku japońskim) 3. Druga strona instrukcji 4. Elementy "nie ramkowane" z przodu 5. Elementy "nie ramkowane" od tyłu 6. Ramki 7. Gumowe gąsienice (zwróćcie uwagę na te otwory o, których wcześniej wspominałem- widoczne na dolnej gąsienicy) 8. Kalki 9. Miejsce robienia IN-BOX'owych zdjęć Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi