Perez692 Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Stab/JG 301, Oberleutnant Fritz Aufhammer, Stendal airfield / Germany, April 1945 Taka mała długonosa bestia na początek mojej zabawy ze skalą 144. z dodatków maski pmask do oszklenia Zapraszam też na mojego autorskiego bloga: https://www.facebook.com/SGMNATRS/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Grudnia 2019 Share Napisano 9 Grudnia 2019 Hej! Cieszę się że dołączyłeś do grona mikro-maniaków I to od razu z taką petardą. Ciekaw jestem co planujesz następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perez692 Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 Dzięki Oj, trochę tego jest, niebawem będzie ruski Hurricane, potem amerykański Spitfire i kilka MiG-ów 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi