jacek Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Ośmielony brakiem mocno negatywnych komenatarzy postanowiłem pokazać resztę swoich wypocin na tym zacnym forum. Proszę śmiało wytykajcie wszystkie byki. Bez tej wiedzy nie zrobię kroku dalej. Na pierwszy ogień najstarszy z moich modeli czyli Spitfire z 1999r. malowany jeszcze Humbrolami. Rezszta w innych galeriach. Pozdrawiam. Edytowane 10 Grudnia 2019 przez jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 12 Grudnia 2019 Share Napisano 12 Grudnia 2019 W dniu 10.12.2019 o 11:22, jacek napisał: wytykajcie wszystkie byki Ja nie mam parcia na wytykanie , Humbrol dawał radę . Model jak dla mnie w porządku , trochę go jedynie odkurzyć mocniej , wypolerować owiewkę i jeszcze polata . "Ludków" nigdy nie robiłem to się nie odzywam . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi