Deco Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 (edytowane) Dawno nie pokazywałem nic na forum więc przyszła pora , aby to zmienić . Nie jest to coś wielkiego jak modele niektórych kolegów na forum , ale powoli zmierzam w dobrym kierunku . Po raz pierwszy wykonałem na modelu samolotu wasch , kurzenie pastelami i odrapania które nie wyszły za dobrze . Największa zmorą tego modelu były kalki academy kilka razy mi się porwały , ale poratowali mnie koledzy Przemol i Pit za co im dziękuję . Chciałbym również podziękować za także Jackowi Buznkowi , Kornikowi i Timiemu . Model uważam za udany , ale jak zwykle mogło być o wiele lepiej . Jestem zadowolony z wykonania mimo tego popełniłem parę błędów , ale to już zostawiam pod waszą ocenę . Kokpit: Edytowane 31 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Jak już pisałem w innym miejscu model bardzo mi się podoba , z wyjątkiem luf broni pokładowej . Cieszy mnie że robisz duże postępy zarówno pod względem warsztatu modelarskiego i fotograficznego . Napisz co teraz trafi na twój warsztat . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Bardzo fajnie pomalowane pasy w kabinie, fajnie położona kalka :tygrysa" mimo,że na dole sie minęła :-)) Ogólnie fajny model :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 Jak już pisałem w innym miejscu model bardzo mi się podoba , z wyjątkiem luf broni pokładowej . Cieszy mnie że robisz duże postępy zarówno pod względem warsztatu modelarskiego i fotograficznego . Napisz co teraz trafi na twój warsztat . PZDR No fakt powoli zmierzam w dobrym kierunku mam nadzieję że cały czas umiejętności będą rosnąć . Fotki były by gorsze gdyby nie kolega Timi który mi pomógł . Teraz na warsztat trafi Spit Vb Pana Johna Browna czyli Jana Zumbacha . Ten spit będzie takim pożegnaniem z pędzlowaniem bo w trakcie prac myślę że zakupie kompresor ( bo aero już mam ) i kolejny model będzie malowany aero . Bardzo fajnie pomalowane pasy w kabinie, fajnie położona kalka :tygrysa" mimo,że na dole sie minęła :-))Ogólnie fajny model :-)) Dziękuję za komentarz . Sam jestem zadowolony z kokpitu . Z kalkami to była jedna wielka męka poszło na nie dużo sola ,a le mimo tego i tak się troche pomieły i naderwały więc nie obyło się bez lekkich retuszów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi