Deco Napisano 30 Marca 2008 Napisano 30 Marca 2008 (edytowane) Dawno nie pokazywałem nic na forum więc przyszła pora , aby to zmienić . Nie jest to coś wielkiego jak modele niektórych kolegów na forum , ale powoli zmierzam w dobrym kierunku . Po raz pierwszy wykonałem na modelu samolotu wasch , kurzenie pastelami i odrapania które nie wyszły za dobrze . Największa zmorą tego modelu były kalki academy kilka razy mi się porwały , ale poratowali mnie koledzy Przemol i Pit za co im dziękuję . Chciałbym również podziękować za także Jackowi Buznkowi , Kornikowi i Timiemu . Model uważam za udany , ale jak zwykle mogło być o wiele lepiej . Jestem zadowolony z wykonania mimo tego popełniłem parę błędów , ale to już zostawiam pod waszą ocenę . Kokpit: Edytowane 31 Marca 2008 przez Gość Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 30 Marca 2008 Napisano 30 Marca 2008 Jak już pisałem w innym miejscu model bardzo mi się podoba , z wyjątkiem luf broni pokładowej . Cieszy mnie że robisz duże postępy zarówno pod względem warsztatu modelarskiego i fotograficznego . Napisz co teraz trafi na twój warsztat . PZDR Cytuj
spiton Napisano 30 Marca 2008 Napisano 30 Marca 2008 Bardzo fajnie pomalowane pasy w kabinie, fajnie położona kalka :tygrysa" mimo,że na dole sie minęła :-)) Ogólnie fajny model :-)) Cytuj
Deco Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 Jak już pisałem w innym miejscu model bardzo mi się podoba , z wyjątkiem luf broni pokładowej . Cieszy mnie że robisz duże postępy zarówno pod względem warsztatu modelarskiego i fotograficznego . Napisz co teraz trafi na twój warsztat . PZDR No fakt powoli zmierzam w dobrym kierunku mam nadzieję że cały czas umiejętności będą rosnąć . Fotki były by gorsze gdyby nie kolega Timi który mi pomógł . Teraz na warsztat trafi Spit Vb Pana Johna Browna czyli Jana Zumbacha . Ten spit będzie takim pożegnaniem z pędzlowaniem bo w trakcie prac myślę że zakupie kompresor ( bo aero już mam ) i kolejny model będzie malowany aero . Bardzo fajnie pomalowane pasy w kabinie, fajnie położona kalka :tygrysa" mimo,że na dole sie minęła :-))Ogólnie fajny model :-)) Dziękuję za komentarz . Sam jestem zadowolony z kokpitu . Z kalkami to była jedna wielka męka poszło na nie dużo sola ,a le mimo tego i tak się troche pomieły i naderwały więc nie obyło się bez lekkich retuszów . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi