Lucas HS Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Cześć! Wrzuciłem tą galerię dopiero teraz, bo pisałem ją wcześniej, była gotowa i tu nagle ZONK!! Nie nacisnąłem przyciska WYŚLIJ!! I wał... pisz kolego od nowa . Dobra wcześniej to leciało jakoś tak... Na wstępie chcę podziękować wszystkim osobom, które udzielały się w WĄTKU WARSZTATOWYM W modelu było dużo nowych rzeczy. MOJE PIERWSZE BLACHY Pierwsza własna waloryzacja kokpitu, fotela katapultowego, wnęk, goleni. Przygniótł mnie ogrom prac które trzeba by włożyć w ten model, by wyglądał on tak jak sobie wymyśliła moja zbyt perfekcjonistyczna głowa. Nauka w I klasie gimnazjum także skutecznie przeszkadzała w robieniu modelu wtedy kiedy chciałem, bo stało się tak, ze wtedy kiedy mogłem..no zgadnijcie... NIE CHCIAŁO MI SIĘ!!! Cieszę się głównie z poznania charakterystyki tej maszyny. Wiele się dowiedziałem... naprawdę. Wiem już na czym polega działanie lotek, klap przednich tylnych, slotów. Dowiedziałem się wiele o praktycznych zastosowaniach niektórych "kompletnie niepotrzebnych" części samolotu. Dzięki WAM, kolegom z MW, za pomoc w budowie modelu i poznawaniu konstruksji samolotu jakim jest MiG 29. Chwała wam za to! Marek, Saj, Jawkers, Kermit, erkamo i wiele, wiele innych - dziękówa!! Oto moje osiągnięcia z czasu trwania konqrsu: Pozdro, szkoda ze nie skończyłem na czas Hehe, napisałem to 34 minuty przed końcem trwania konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi