spiton Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Mam pytanie o ten zestaw. Chce go kupić. Zastanawiam sie miedzy revellem(hasegawa, icm, i tamiy;ą) z tym ,że spita mk9 tamki, to jeszcze nie widziałem, a zależy mi na MK9. proszę o opinie, i z góry dziękuje :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Spitfire Mk. IX Revella i Hasegawy to ten sam model z tymi samymi bledami wymiarowymi. Tamka takiego jeszcze nie produkuje. ICM jest merytorycznie najlepszy. Ciekawa alternatywe dla nich stanowi model Airfixu: http://kits.kitreview.com/airfix05113reviewbg_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 A jakiego Spita mk 9 w skali 1/72 polecacie. Bo też chciałbym zrobic w malowaniu jakiegoś polskiego dywizjonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Fajna jest dziewiątka z Italeri oraz kalki Techmodu. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Fajna jest dziewiątka z Italeri oraz kalki Techmodu.Krystek. Italeri to przepak Ocidentala - jedynym zestawem tej firmy który można z czystym sumieniem polecić to Texan ... Kalki Techmodu jakościowo i merytorycznie są bardzo dobre , jednak zanim się za nie zabierzemy , wskazane jest zaopatrzyć się w płyny Agama lub Gunze - Microscale może nie wystarczyć . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi