spiton Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Mam pytanie o ten zestaw. Chce go kupić. Zastanawiam sie miedzy revellem(hasegawa, icm, i tamiy;ą) z tym ,że spita mk9 tamki, to jeszcze nie widziałem, a zależy mi na MK9. proszę o opinie, i z góry dziękuje :-)) Cytuj
Gość Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Spitfire Mk. IX Revella i Hasegawy to ten sam model z tymi samymi bledami wymiarowymi. Tamka takiego jeszcze nie produkuje. ICM jest merytorycznie najlepszy. Ciekawa alternatywe dla nich stanowi model Airfixu: http://kits.kitreview.com/airfix05113reviewbg_1.htm Cytuj
Skoti Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 A jakiego Spita mk 9 w skali 1/72 polecacie. Bo też chciałbym zrobic w malowaniu jakiegoś polskiego dywizjonu. Cytuj
KRYSTEK Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Fajna jest dziewiątka z Italeri oraz kalki Techmodu. Krystek. Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Fajna jest dziewiątka z Italeri oraz kalki Techmodu.Krystek. Italeri to przepak Ocidentala - jedynym zestawem tej firmy który można z czystym sumieniem polecić to Texan ... Kalki Techmodu jakościowo i merytorycznie są bardzo dobre , jednak zanim się za nie zabierzemy , wskazane jest zaopatrzyć się w płyny Agama lub Gunze - Microscale może nie wystarczyć . PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi